FC Barcelona afsluttede deres syv kampe lange sejrsrække i La Liga og tabte til Osasuna. I denne sæson skal FC Barcelona møde flere kampe, men holdet har begrænsede spillere med reel styrke. Cheftræner Hansi Flick ønsker ikke, at hovedspillerne deltager i hver kamp, ​​hvilket kan medføre, at de bliver for fysisk overbelastede. I denne spillerunde hvilede Hansi Flick nogle unge spillere, men resultatet blev et direkte tab.

Ferran Torres har været iført billige FC Barcelona trøjer børn i to år, men hans præstation har desværre aldrig været stabil. Efter fremkomsten af ​​en generation af unge angribere i FC Barcelona, ​​ser Ferran Torres ud til at have mindre og mindre selvtillid. Det er for svært for en spiller at præstere godt, efter at han har mistet sin selvtillid. Senere, over for en dårlig kampscore, måtte Lamine Yamal tage Fodboldtrøjer Børn på igen som indskifter og scorede et verdensbølgemål.

Med den nuværende række af FC Barcelona-spillere er det for svært for holdet at vinde Champions League. FC Barcelona kan kun vælge en af ​​ligaerne i stedet for at forsøge at vinde i flere begivenheder. Fans håber, at FC Barcelona ikke vil være for ivrige efter at vinde, ellers kan de unge spillere måske ikke modstå den kontinuerlige konkurrence. Lamine Yamal spillede ti kampe i træk, hvilket er for meget for den 17-årige dreng. Hvis Lamine Yamal bliver skadet i kampen, vil det være det største tab for Barcelona.